Vårt erbjudande

Tid är pengar
Inom fastighetsbranschen stämmer detta uttryck i allra högsta grad. En tom lokal som står och tickar pengar varje dag är lika onödigt som att månad efter månad betala hyra för en lokal som inte är optimal för verksamheten.

En tom lokal som står och tickar pengar varje dag är lika onödigt som att månad efter månad betala hyra för en lokal som inte är optimal för verksamheten.

Är du fastighetsägare?
Lantz Estate Partner har 25 års erfarenhet från fastighetsbranschen; inom allt från transaktioner till uthyrning av kommersiella lokaler. Vårt stora kontaktnät i kombination med en effektiv och obyråkratisk organisation gör att vi kan erbjuda den lösning som är bäst för just dig.  Vi arbetar aktivt och nära dig som kund, allt för att på snabbast möjliga sätt komma fram till målet. Vi är också av den åsikten att reklam är en viktig del av marknadsföringen och erbjuder därför denna tjänst via samarbetspartners.

Söker du lokal?
Ring eller maila era behov så tar vi fram lämpliga förslag. Lokalfrågor är relativt komplexa och vi träffar er gärna och delar med oss av vår erfarenhet på området. Vi gör även gärna en kostnadsfri förstudie baserat på era behov avseende hyresnivå, läge, storlek, kommunikationer, företagets framtida utveckling med mera.

25 år i branschen har gett oss ett rätt bra lokalsinne oavsett lokaltyp. Vi förmedlar kontor, lager och industrilokaler

Kommentarer inaktiverade.