Lantz Estate Partner (LEP) i framgångsrik uthyrningskedja om 4500 kvm

sep, 28 15 Post by: admin | Kommentarer inaktiverade för Lantz Estate Partner (LEP) i framgångsrik uthyrningskedja om 4500 kvm

Lantz Estate Partner (LEP) i framgångsrik uthyrningskedja om 4500 kvm i söderort i 3 olika uthyrningar innebärande stora besparingar för hyresgästerna. 

LEP har förmedlat 2085 kvm butik och kontor till PierceMX24 på Elektravägen i Västberga, fastighetsägare är Corem Property Group.

Pierce MX24 som flyttade från sina lokaler om 1550 kvm på Konsumentvägen i Älvsjö hade avtalstid kvar på sitt hyreskontrakt. LEP förmedlar lokalen till Möbelkrysset, fastighetsägare är Svea Real. Möbelkrysset lämnade i sin tur en lokal om 861 kvm på Årsta Skolgränd i Årsta och hade också avtalstid kvar, LEP förmedlade lokalen till Mälarbil, fastighetsägare är Ikano Bostad.

”Samtliga lokaler är tillträdda  och vi har genom vår insats hjälpt våra klienter med stora hyresbesparingar på kort tid. Hyr man lokaler som ej längre är ändamålsenliga för verksamheten ska inte hyresavtalet vara ett hinder för flytt då många lokaler går att överlåta innan avtalstiden gått ut. Vilka lokaler som är efterfrågade får avgöras från fall till fall. Just nu har vi stor efterfrågan på lagerlokaler mellan 500 och 3000 kvm i Stockholm närförort”, säger VD Håkan Lantz.

 

Kommentarer inaktiverade.